Wie we zijn

Onze doelstelling is eenvoudig; het lanceren van de nieuwe standaard voor borstonderzoek.

Al 25 jaar werken wij aan betere zorg door het bedenken, ontwikkelen en internationaal op de markt brengen van medische innovaties. Onze mensen hebben een medische achtergrond en 15 jaar ervaring in verschillende ziekenhuizen en een diversiteit aan specialismen. 

Wij vinden dat het tijd is om deze nieuwe maar uitvoerig beproefde technologie aan het brede publiek voor te stellen. Betere kwaliteit van beelden, géén straling en zónder compressie

QT Scan B.V. heeft de exclusieve rechten voor de distributie in Europa, het Midden-Oosten en Afrika. Binnen Europa zal Nederland het eerste land zijn waar wij zullen starten.

Omdat de regels in Europa anders zijn ten opzichte van Amerika waar deze techniek vandaan komt, moeten wij helaas wachten met scannen in Nederland. Zodra wij het de MDR CE keurmerk hebben kunt u bij ons in Heerhugowaard terecht.

Scan Specialisten

De QT-scans worden uitgevoerd door QT-scan specialisten. Zij hebben hiervoor een opleiding gevolgd. Naast een uitgebreide training in echografie zijn zij ook technisch onderlegd in deze unieke 3D scan methode. Verder hebben zij een medische vooropleiding en een VOG-screening ondergaan voor het werken in de zorg. Deze wordt elke 2 jaar herhaald. Ook wordt jaarlijks een aanvullende training gevolgd over nieuwe ontwikkelingen op het gebied van Quantitative Ultrasound (“QT”) technologie.

Heeft u vragen over onze QT-scan specialisten, neem dan even contact met ons op. 

Meer info over de beoordeling van de scan? klik hier

Partners

QT Scan B.V. werkt met gerenommeerde partners. Voor de beoordeling van de QT-scans wordt intensief samenwerkt met BIG geregistreerde mamma-radiologen. Daarnaast werken wij met een aantal universiteiten samen om de mogelijkheden van de QT-scan verder uit te breiden.

Denk hierbij aan Stanford University, Leuven University, Cairo University, King Saud University, Gulf Medical Dubai University