Onderzoek

.

Verwijzing

Verwijzing

Er zijn verschillende manieren om een borst scan bij ons te laten maken.

Zo kunt u doorverwezen worden door uw eigen huisarts of uw medisch specialist, maar u kunt ook op eigen initiatief een afspraak maken voor een borst scan.

 

Hoe het werkt

Hoe het werkt

De QT-scan is ontwikkeld om borstonderzoek zo comfortabel mogelijk te maken. U ligt op uw buik op het zachte scanner bed waarin een uitsparing is gemaakt waarin u uw borst plaatst. Wanneer u prettig ligt wordt een magneetje op uw borst...
Beoordeling

Beoordeling

De beoordeling van de QT-scan is minstens net zo belangrijk als de borst scan zelf. Daarom hebben wij gekozen voor een samenwerking met Nederlandse radiologen die gecertificeerd zijn voor de beoordeling van borst onderzoeken. 

Uitslag

Uitslag

De QT-scan wordt zo snel mogelijk beoordeeld door een radioloog. De beoordeling bestaat uit een verslag met de afbeeldingen en de bevindingen van de radioloog. 

Prijzen

Prijzen

In eerste instantie zullen wij de QT-scans nog niet declareren bij de verzekeraars en betaalt u zelf de kosten voor de QT-scan...

Wetenschappelijk

Wetenschappelijk

QT Imaging heeft tal van onderzoeken en publicaties gedaan op het gebied van 'Quantitative Transmission ultrasound' waarbij de kwaliteit, sensitiviteit en specificiteit van de QT-scan is aangetoond. Hierna vindt u de koppelingen naar de pagina’s waar deze te vinden zijn.